Csak egy gyors helyzetjelentés

Sziasztok!

Gondoltam leírom, hogy jól vagyok, túl jól. Nyilván ezt csak én értem, hogy miért furcsa (mert két hete még kerekeskocsival tologattak?), de ez nem az első eset, hogy egyik pillanatról a másikra kijöttem a gödörből. Szerintem a Tukysa nevű szer segített ezúttal, amit megigényeltünk a NEAK-tól a múltkor.

Egyetlen mellékhatást érzékeltem, de az is elenyésző, illetve kordában tartható (hasmenés).

Jobban aggaszt, hogy a kissé emelkedett máj-enzimek miatt lecsökkentettük az adagot. Úgy érzem sokkal többet is bírnék belőle és kellene is. Mondjuk a kemótablettát teljesen el is hagytuk, de az annyira nem életbevágó, főként, hogy rosszul voltam tőle rettenetesen. De azért abból is bírnék 1 db-ot /nap.

Hétfőn megyek vérvételre, kiderül, hogy hogy áll a máj értékem, ettől sok minden függ majd.

Ahol sugarazták a fejemet (kisagy területén, magyarul a tarkón egy vízszintes sávban) elkezdett hullani a hajam, meglátjuk mennyire fog kihullani, szerintem mind nem. Nekem mindig nagy viszketéssel jön ez az egész, ezért kellemetlen. Egyelőre nem látszik belőle semmi, csak én tapasztalom. Ha ki is hullik, nem gond, mert ott felnyírt hajrészem van, max leszedi az ember teljesen, nem feltűnő.

Szóval gyorsan 'élveznem kell az életet', hogy jól vagyok, mert ismerve a szervezetemet, max egy évig hat egy szer nálam...


Kapcsolódó bejegyzések

Közzétett által

Melinda

Melinda

Egy daganatos túlélő blogja